Microsoft paljasti suunnitelmansa uuden sukupolven Xbox 720:n suhteen

Microsoft on julkaissut tiedotteen, jossa se paljastaa tämän vuoden suunnitelmat seuraavan sukupolven Xboxin suhteen.

16.3.2012 05:47

Microsoft hillitsee uuden Xboxin ympärillä pyöriviä huhuja uudessa tideotteessaan. Kotakun saama tiedote kertoo vuoden 2012 olevan Xbox 360 vuosi. Uutta rautaa ei tulla näkemään E3:ssa.

Tiedote kokonaisuudessaan:

-Vaikka arvostammekin kiinnostustanne pitkän tähtäimen suunnitelmiimme, voimme vahvistaa, ettemme aio puhua uudesta Xbox-raudasta E3:ssa tai lähiaikoina. Meille 2012 on Xbox 360 -vuosi, ja paras sellainen tähän mennessä. Laite jatkaa ennätysmäisellä tiellään, ja viime vuonna se myi eniten konsoleita, mutta myös enemmän kuin televisioon kytkettävät laitteet, kuten dvd-soittimet ja kotiteatterijärjestelmät.

-Tänä vuonna jatkamme tämän menestyksen tukemista Halo 4:llä, Forza Horizonilla, Fable: The Journeyllä ja monilla muilla huikeilla Kinect-peleillä. Vuoden 2012 Xbox pelitarjonta on paras koskaan.

-Tänä vuonna tuomme tarjolle enemmän tv:tä, musiikkia ja kokemuksia Xbox 360:lle, ja teemme siitä entistä helpomman alustan etsiä ja ohjata kaikkea viihdettäsi. Tänä vuonna Xbox-pelit, musiikki ja videot saapuvat myös Windows 8:lle, joten ihmiset voivat nauttia Xbox-viihteestään missä ikinä liikkuvatkaan.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa