Microsoft lupaa hyvityksiä Halo-ongelmista – ODST vahvistettu Master Chief -pakettiin

Microsoft ja 343 Industries eivät ohita Halo: The Master Chief Collectionin ongelmia vain olkia kohauttamalla. Hyvityksiä on tulossa ja niistä yksi liittyy Halo 3: ODST:hen.

21.12.2014 13:59

Microsoft ja 343 Industries ovat tarjoamassa pelaajille hyvityksiä Halo: The Master Chief Collectionin ongelmista. Viime marraskuussa tapahtuneesta julkaisustaan lähtien pelipaketti on kärsinyt monista verkkopelivioista, joita paikkaillaan edelleenkin.

Kaikki he, jotka ovat pelanneet The Master Chief Collectionia netissä ollessaan aikavälillä 11.11.-19.12. ovat 343 Industriesin mukaan oikeutettuja kyseisiin hyvityksiin. Luvassa on niin sekä kuukauden edestä ilmaista Xbox Liven kulta-aikaa, uusi erikois-avatar ja -nimikyltti että myös varsin mielenkiintoista lisäsisältöä. 343 on nimittäin luvannut The Master Chief Collectionin laajenevan keväällä Halo 3: ODST:n kampanjatilan muodossa.

Xbox Onella ODST on päivitetty tukemaan niin 60 fps:n ruudunpäivitystä kuin myös 1080p-resoluutiota. Firefight-tilaa ei ikävä kyllä olla näillä näkymin pakettiin kuitenkaan lisäämässä.

ODST:hen saattavat päästä käsiksi vielä kaikki pelaajat, mutta näillä näkymin se voi olla hyvityksen ulkopuolelle jääville pelaajille maksullinen paketti. Ilmaistakin lisäsisältöä on kuitenkin myös vielä The Master Chief Collectioniin luvassa, sillä Halo 2 -moninpelikartta Relic on saamassa lähitulevaisuudessa Anniversary-käsittelyn. Myös Halo 4 on ensi viikolla saamassa viimein kaikki Spartan Ops -yhteistyötehtävänsä osana korjauspäivitystä.

Microsoftin ja 343:n on tarkoitus aloittaa hyvitysten jako tammikuussa.

Lähde: Halo Waypoint (1), (2)

Lisää luettavaa