Microsoft ja Sega yhdistävät voimansa uuden sukupolven pilvipelaamisen merkeissä

Yhteistyö perustuu Microsoftin Azure-pilvialustaan.

5.11.2021 14:45

Microsoft ja Sega ovat solmineet strategisen liiton perustuen Microsoftin Azure-pilvialustaan.

Yhtiöjättien liittouma tutkii tapoja, joilla Sega voi tuottaa pelejä seuraavan sukupolven kehitysympäristössä, joka on rakennettu Microsoftin Azure-pilvialustan varaan. Yhteistyö on keskeinen osa Segan keskipitkän ja pitkän aikavälin strategiaa, jota se kutsuu Super Game -aloitteeksi. Sen tavoitteena on kehittää uusia ja innovatiivisia pelejä, jotka hyödyntävät verkkopelaamista, yhteisööjä sekä tuttujakin pelisarjoja.

Sega toteaa maailman olevan entistä verkostoituneempi viime vuosien 5G- ja pilvipalveluiden laajan käyttöönoton myötä, mikä mahdollistaa korkealaatuisesta viihdesisällöstä nauttimisen milloin ja missä tahansa.

 – Tässä erittäin verkottuneessa ympäristössä peliteollisuutta ympäröivä ekosysteemi kehittyy ja laajenee edelleen, kun kehittyneempiä työkaluja ja teknologioita tulee saataville, Sega avaa suunnitelmiensa taustoja.

Yhteistyön Microsoftin kanssa uskotaan auttavan uusien trendien ennakoinnissa ja kehitysprosessien optimoinnissa. Strategisella liitolla halutaan taata ”korkealaatuisten kokemusten tuominen Azure-pilviteknologiaa käyttäville pelaajille”.

Lähde: Sega

Lisää luettavaa