Suositun taskuhirviön taru jatkuu Pokémon X:ssä ja Y:ssä

Nintendo jatkaa uusien taskuhirviöiden paljastamista Pokémon X:n ja Y:n julkaisun lähestyessä. Nyt julki on tuotu varsin tutulta vaikuttava ilmestys.

7.4.2013 11:27

3DS:lle suuntansa ottaneiden Pokémon X:n ja Y:n julkaisu lähenee jatkuvasti, mikä on näkynyt erityisesti uusina taskuhirviöjulkistuksina. Menneiden kuukausien aikana Nintendo onkin ehtinyt tuoda esille jo niin Eeveen uuden kehitysmuodon, uudet aloitushirviöt kuin myös kaksi uutta legendaarista otusta. Nyt viikonloppuna vuorossa on ollut kuitenkin hieman erikoisempi hirviöjulkistus.

Viimeisimpänä paljastetun uuden otuksen nimestä ei ole vielä varmuutta, mutta se ei olekaan tällä hetkellä välttämättä se sen tärkein piirre. Uusi tuttavuus muistuttaa ulkoisesti nimittäin selvästi jo Red– ja Blue-peleissä kohdattua Mewtwota, minkä myös Pokémonin virallinen kotisivu on halunnut tehdä erityisen selväksi. Todennäköisesti luvassa onkin uusi muoto vanhalle tuttavuudelle.

Uuden taskuhirviön voi nähdä toiminnassa ohesta löytyvästä videosta. Sen alta löytyy myös pätkä edellä mainitusta Eeveen uudesta muodosta, Sylveonista. Lisätietoja näistä ja muista Pokémon-paljastuksista löytää lähdelinkistä.

Pokémon X ja Y julkistettiin virallisesti viime tammikuussa. Kuten videoista käy jo ilmi, saa pääsarja uusien pelien myötä muun muassa monien kaipaaman 3D-kasvojenkohotuksen.

Pelit on tarkoitus saada kauppoihin lokakuussa.

Lähde: Pokémon.com

Lisää luettavaa