Metal Gear ja zombit kohtaavat hämmentävästi – Metal Gear Survivelle julkaisupäivä

Konami on antanut virallisen julkaisupäivän ensimmäiselle Hideo Kojiman lähdön jälkeiselle Metal Gear -pelille.

21.12.2017 12:49

Metal Gear ja zombeja muistuttavat olennot kohtaavat alkuvuodesta. Ristiriitaisesti vastaanotettua Metal Gear Survivea on esitelty pitkin vuotta eri tapahtumissa, kuten Saksan Gamescom-messuilla. Nyt Konami on vahvistanut pelin julkaisupäivän, joka on Euroopassa 22. helmikuuta 2018 ja Yhdysvalloissa kaksi päivää aikaisemmin.

Pelin ennakkotilaajille lupaillaan bonus-sisältöpakettia, joka pitää sisällään muutamia pelin sisäisiä tarvikkeita. Näihin lukeutuu neljä kullattua asetta, kaksi Kabuki-kasvomaalausta, kaksi eleliikkettä, neljä metallista huivia, Orange-pahvilaatikko sekä Mother Base -nimilaatta.

Metal Gear Survive on yhteistyövetoinen spinoff-peli, jossa Metal Gear Solid V:n sotilaat imaistaan madonreiän kautta eriskummallisten olentojen kansoittamaan maailmaan. Peli hyödyntää vahvasti viidennen osan pelimekaniikkoja ja rakennetta, joskin kokonaisuutta on viilattu nimensä mukaisesti enemmän selviytymispelien suuntaan. Tarvikkeiden kerääminen, aseiden ja varusteiden rakentaminen sekä tukikohdan kehittäminen ovat vahvasti osa pelikokemusta.

Metal Gear Survive on hiiviskelysarjan ensimmäinen peli Metal Gear -luoja Hideo Kojiman lähdettyä Konamilta. Tapahtuneen seurauksena peli sai aluksi varsin negatiivisen vastaanoton, mutta messutestien suunnalta on kantautunut positiivisempaakin palautetta. Kojima itse työstää uuden studionsa kanssa PlayStation 4:lle mystistä Death Stranding -peliä, jonka julkaisusta vastaa Sony.

Metal Gear Surive julkaistaan Pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 22. helmikuuta 2018.

Lähde: Konami

Lisää luettavaa