Metal Gear Solidille irvaileva Never Stop Sneakin´ lyö alkutahteja hölmöilylleen

Dust: An Elysian Tailin kehittäneen uusi omalaatuinen hiippailupeli Never Stop Sneakin' on päivätty jo amerikkalaisia varten, eikä Euroopassakaan odottelun pitäisi jäädä enää pitkäksi.

18.1.2018 12:17

Hiippailupelaamista nopeuden ja yksinkertaisuuden kautta lähestyvä Never Stop Sneaking’ ei anna odottaa itseään enää kauaa. Pohjois-Amerikassa pelin voi tarkkaan ottaen napata Nintendo Switchin eShop-kauppapaikalta 14. joulukuuta alkaen, mitä pitäisi seurata Euroopassa tapahtuva julkaisu ”hieman” myöhemmin.

Vaikkei ulkoapäin välttämättä heti uskoisikaan, on Never Stop Sneakin’ uusin peli Dust: An Elysian Tailin tehneeltä Dean Dodrillita.. Monin paikoin peli onkin ollut miehelle pyrkimys tehdä jotain hänelle aivan uutta, oli kyse sitten ulkoasusta tai pelattavuudesta. Erityisesti hän on halunnut tehdä pelin, joka olisi loputtomasti uudelleenpelattavissa ja erittäin simppeli ohjata.

Persoonallisuutta Never Stop Sneakin’illa tuntuu myös riittävän. Peli on ottanut runsaasti vaikutteita varsinkin Metal Gear Solid -sarjasta, jota se parodioi kevyesti alkuperäisen PlayStationin graafista antia mukailevalla ulkoasulla.

Hintaa Never Stop Sneakin’ille on kertymässä noin 15 euroa. Ohessa kertauksena sen julkistustraileri.

Lähde: Dean Dodrill (Twitter)

Lisää luettavaa