Metal Gear Solid V:stä tihkuu jälleen uusia yksityiskohtia. Tuoreessa esittelyssä sarjan luoja Hideo Kojima paljasti, että Big Bossin paluun yhteydessä nähdään fanien kaipaaman verkkopeliin paluu. Uutta verkkopeliä kehitetään yhteistyössä hiljattain avatun Kojima Productionsin Los Angelesin studion kanssa.

Sitäkin kiinnostampana tiedonjyvänä Kojima on paljastanut, että avoimeen maailmaan sijoittuvassa Metal Gear Solid V:ssä voi luoda omia tehtäviä. Pelaajat pääsevät ilmeisesti luomaan sisältöä tablettien ja älypuhelinten avulla, mutta yksityiskohtiin Kojima ei kuitenkaan mennyt.

Metal Gear -guru on ehtinyt aiheuttaa myös hämminkiä twiittailemalla haluavansa eroottisia hahmoja uuteen peliinsä. Samalla hän julkaisi kuvia Quiet-nimisestä naispuolisesta tarkka-ampujasta, jotta yksityksikohtien perään kysellyt cosplay-yleisö voisi jäljitellä helpommin hahmon asua. Mies on nyttemmin tarkentanut eroottisiin hahmoihin liittyviä sanomisiaan.

– Ehkä eroottinen ei ollut oikea sana, jota hain. Yritän luoda ainutlaatuisia hahmoja, joista yksi on Quiet. Hän on todella todella ainutlaatuinen hahmo, ja halusin lisätä siihen hieman seksikkyyttä. Sen ei ole oikeastaan tarkoitus olla eroottista vaan seksikästä, Kojima sanaili tulkkinsa välityksellä.

Seksikkyys on piirre, joka voi Kojiman mukaan koskea myös miehiä, aseita ja ajoneuvoja. Myös sarjan hahmosuunnittelusta ja taiteesta vastaava Yoji Shinkawa oli samoilla linjoilla.

– Minulle kyse ei ole pelkästään hahmoista. Katselen usein myös aseita tai ajoneuvoja ajatellen, että ne ovat todella seksikkäitä. Termi voi päteä kaikkeen hahmoista mechoihin ja aseisiin, Shinkawa kertoi.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain julkaistaan sekä PS3:lle ja Xbox 360:lle että PS4:lle ja Xbox Onelle. Jälkimmäisiä versioita on luvattu esitettävän muutaman viikon päästä Tokyo Game Show’ssa.

Lähde: Polygon #1 / #2 / OPM UK

Lisää luettavaa