Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -pelaajat onnistuivat kuluneella viikolla haasteessa, jota monet pitivät mahdottomana.

Viisi vuotta vanhan hiiviskelypelin verkko-ominaisuuksien myötä pelaajat voivat soluttautua toistensa rakentamiin tukikohtiin. Nyt pelaajat onnistuivat viimein purkamaan pelin kaikki ydinaseet, joita tukikohdissa voi kasata pelotteena muille pelaajille.

Ydinaseiden purkaminen onnistui viimein pelin PlayStation 3 -versiossa, jolla pelaajamäärät ovat pc:n ja nykypolven konsoleiden versioita pienemmät. Vaikka pelin eri versioiden palvelimet pitävät omaa lukua ydinaseiden määrästä, se ei vähennä saavutuksen hohtoa. Tapauksen jälkeen ydinaseiden määrä onkin lähtenyt taas kasvuun myös PS3:lla.

Saavutuksen myötä Metal Gear Solid V:n PlayStation 3 -pelaajilla käynnistyi ensimmäistä kertaa salainen välivideo, jossa pelin hahmot juhlistavat hetkellistä maailmanrauhaa. Videon voi katsoa ohesta.

Salaisen lopun olemassaolo ja tarkemmat avautumiskriteerit paljastuivat nopeasti julkaisun jälkeen ja onpa se käynnistynyt aiemmin vahingossa pelin pc-versiossa. Nyt maailmanrauha käynnistyi ensimmäistä kertaa niin sanotusti rehellisin keinoin.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain julkaistiin syyskuussa 2015.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa