Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ehtii pc:lle vielä täksi vuodeksi. Konamin viralliset kotisivut päivittyivät maanantaina vahvistuksella, että Snake on ottamassa Steamin haltuun joulukuun 18. päivä.

Konsoliversioihin nähden Ground Zeroes on pc:llä varustettu muutamilla visuaalisilla parannuksilla. Mikäli laitteistossa riittää vain vääntö, pitäisi pelin olla yhteensopiva 4K-resoluution kanssa, minkä lisäksi pelin valaistusta ja varjotekstuureita on myös viety parempaan suuntaan.

Pc:llä Ground Zeroes ei ole jäänyt myöskään ilman Déjà-Vu- and Jamais-Vu-tehtäviä. Déjà-Vu oli alkujaan PlayStation-versioiden yksinoikeus, kun taas Jamais-Vu oli pelattavissa vain Xbox-versioilla. Nykyisellään kaikista Ground Zeroesin versioista löytyvät kaikki samat tehtävät.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes on esiosa näillä näkymin ensi vuonna julkaistavalle Metal Gear Solid V: The Phantom Painille. Ground Zeroes puskee näin ollen siis käyntiin Metal Gear Solid V:n tapahtumat ja toimii samalla myös eräänlaisena tutoriaalina ja teknologiamaistiaisena siitä, mitä avoimen maailman Metal Gearilta voidaan odottaa.

Lähde: Konami

Lisää luettavaa