Metal Gear Solid: Peace Walker ja Ghost Recon: Future Soldier lisättiin Xbox Onen pelikirjastoon

Xbox Onen taaksepäinyhteensopivuus on kasvanut jälleen kolmella pelillä, joista kaksi on varsin nimekkäitä.

14.3.2018 12:45

Microsoftin Larry ”Major Nelson” Hryb on paljastanut seuraavat kolme Xbox 360 -peliä, jotka ovat nyt pelattavissa Xbox Onella.

Tällä kertaa taaksepäinyhteensopivuuden ovat saaneet Konamin Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition, Ubisoftin Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier sekä indieseikkailu Axel & Pixel.

Peace Walker HD Edition on teräväpiirtoversio alkujaan kannettavalla PSP-konsolilla nähdystä hiiviskelyseikkailusta, joka esitteli Metal Gear -sarjaan lukuisia pelillisiä ja tarinallisia ideoita, joita jatkettiin Metal Gear Solid V: The Phantom Painissa. Metal Gear Solid: Peace Walkerin  alkuperäisen version arvostelun voit lukea täältä.

Ghost Recon: Future Soldier vuorostaan oli sarjansa ensimmäinen osa Xbox 360:lla. Sarjaa uudistettiin tuolloisten trendien mukaisesti hahmon selän taakse kuvatuksi ja suojapohjaiseksi rymistelyksi. Future Soldierin arvostelun voi lukea täältä.

Axel & Pixel vuorostaan oli point’n click -henkinen indieseikkailu taiteilijasta, joka on jäänyt itse luomansa maailman vangiksi.

Pelien Xbox 360 -version omistajat voivat nyt pelata pelejä Xbox Onella suoraan levyltä. Peace Walker HD ja Future Soldier ovat nyt myös saatavilla digitaalisesti Xboxin kauppapaikalta.

Lähde: Microsoft

Lisää luettavaa