Metal Gear Solid- ja Uncharted-elokuvat etenevät

Snaken ja Draken valkokangasseikkailut alkavat vähitellen muotoutua.

11.4.2014 13:27

Metal Gear Solidin ja Unchartedin siirtyminen valkokankaalle etenee, paljastaa tulevien elokuvien tuottaja Avi Arad. Arad on parhaillaan The Amazing Spider-Man 2 -elokuvansa mainoskiertueella, jolla hän kuitenkin intoutui paljastamaan jokusia yksityiskohtia tulevista pelielokuvaprojekteistaan.

Mies oli erityisen innoissaan toissavuonna virallisesti julkistetun Metal Gear Solid -elokuvan ottamista edistysaskeleista.

– Uskokaa tai älkää, mutta vuosikymmenen puurtamisen jälkeen olemme kirjaimellisesti aloittamassa kehittämään Metal Gear -elokuvan käsikirjoitusta, ohjaajaa. Tämän diilin lukkoon lyömisessä kesti kauan, mutta nyt se on tehty ja visio on kohdillaan, Arad myhäilee.

Metal Gear Solid -elokuvan käsikirjoittajaa tai ohjaajaa ei ole toistaiseksi nimetty julkisesti. Monet ovat veikkailleet elokuvan Snakeksi Kiefer Sutherlandia, joka korvasi David Hayterin Snaken äänenä Metal Gear Solid V -pelissä nimenomaan Aradin kehotuksesta.

Uncharted-elokuvasta Aradilla oli vähemmän uutta kerrottavaa, mutta kehitystä on mitä ilmeisimmin tapahtunut. Seth Gordon vahvistettiin elokuvan ohjaajaksi noin kaksi kuukautta sitten.

Unchartedin käsikirjoitus on mahtava, ja elokuvalla on erinomainen ohjaaja. Odotuksemme ovat korkealla. Siinä on hauska ja älykös tunnelma, joten projekti etenee hyvin.

Arad ei vielä tässä vaiheessa voinut antaa tuotantopäiväyksiä, mutta hän vihjaa rattaiden lähtevän liikkeelle The Amazing Spider-Man 2 -kiertueen jälkeen.

Lähde: Den of Geek

Lisää luettavaa