Metal Gear Solid -elokuvan käsikirjoitus on valmistunut – ”yksi parhaista lukemistani käsikirjoituksista”

Metal Gear Solid -elokuvan ohjaaja on vahvistanut, että Snaken valkokangasdebyytin käsikirjoitus on valmistunut.

18.7.2018 12:20

Metal Gear Solidin matka valkokankaalle on ottanut jälleen yhden askeleen eteenpäin. Elokuvan ohjaajaksi kiinnitetty Jordan Vogt-Roberts (muun muassa Kong: Skull Island) kertoi tuoreessa IGN-sivuston tekemässä haastattelussa, että Snaken valkokangasdebyytin käsikirjoitus on valmistunut ja toimitettu studiolle.

Kuten aiemmin raportoitua, käskirjoituksesta vastaa Derek Connolly, jonka kynänjälkeä on nähty muun muassa Jurassic World– ja Kong: Skull Island -elokuvissa, minkä lisäksi hän työskenteli tulevan yhdeksännen Star Wars -episodin aiemman käsikirjoitusversion parissa.

– Luovutimme käsikirjoituksen juuri eteenpäin, ja mielestäni se on yksi parhaista koskaan lukemistani käsikirjoituksista. Se on siisti, outo ja hyvin kojimalainen. Vaikka en olisi mukana elokuvan tekoa, tiedän, että siitä saa helvetinmoisen elokuvan, Vogt-Roberts hehkuttaa viitaten sarjan luojaan Hideo Kojimaan.

Metal Gear Solid -elokuvalla ei ole vielä minkäänlaista virallista aikataulua, mutta Snaken saapuminen valkokankaalle näyttää todennäköisemmältä kuin koskaan aiemmin. Vogt-Roberts tunnetaan pelisarjan suurena fanina, minkä lisäksi hänet on nähty viimeisen vuoden aikana usein Hideo Kojiman seurassa. Muun muassa vuoden takaisessa keskustelupaneelissa Kojima antoi ohjaajalle yhden neuvon elokuvaa varten.

– Tee niin kuin minä, eli huijaa yleisön odotuksia, Kojima suositteli.

Jordan Vogt-Roberstin tuoreen haastattelun voi katsoa kokonaisuudessaan ohesta. Metal Gearin lisäksi hän myös pui muita videopelielokuvia ja niiden tekemisen vaikeuksia.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa