Jo pari vuotta sitten Metal Gear Solid -elokuvaan kiinnittetty, Moon Knightista ja Star Warssistakin tuttu Oscar Isaac on toiveikas elokuvan suhteen.

Tähti kommentoi pitkään tuotannossa seisoneen elokuvansa nykytilaa tulevaan Head Wounds: Sparrow sarjakuvaromaaniinsa liittyvässä haastattelussa, jossa kysymyksiä esittänyt Comicbook pääsi sujauttamaan joukkoon myös Metal Gear -aiheisin kysymyksen.

– Me todella haluamme sen [elokuvan] tapahtuvan. Mietimme millainen käsikirjoitus, tarina ja ote meille oikein sopisi, Isaac vastasi.

– Toivottasti saamme nuo asiat kuntoon, koska projektilla on niin paljon potentiaalia. Metal Gear Solid on mahtava peli, se on oma suosikkini, miekkonen jatkoi.

Isaacin tähdittämä Metal Gear Solid -elokuva julkistettiin virallisesti vuonna 2020. Sen ohjaajaksi on kiinnitetty muun muassa Kong: Skull Islandin ohjannut Jordan Vogt-Roberts. Elokuvan tuotanto ei kuitenkaan ole vielä edennyt suuntaan tai toiseen, eikä projektilla ei ole vielä varsinaista tuotantosuunnitelmaa tai julkaisupäivää.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa