Metal Gear -sarjan tuorein osa ei jää sittenkään vain konsolipelaajien iloksi. Konami on vahvistanut PlatinumGamesin kehittämän Metal Gear Rising: Revengeancen ilmestyvän myös pc:lle.

Sarjan luoja Hideo Kojima toi tiedon ilmi omassa podcast-lähetyksessä. Myös PlatinumGamesin tuottaja JP Kellams uutisoi pelin pc-versiosta Twitterissä, mutta kieltäytyi kertomasta enempää. Esimerkiksi julkaisupäivä sekä mahdollinen lisäsisältö ovat kaikki toistaiseksi julkistamatta.

Kun Metal Gear Risingia alunperin työstettiin PlatinumGamesin sijaan sarjan luoneella Kojima Productionsilla, sen oli tarkoitus ilmestyä konsoliversioiden ohella myös pc:lle. Tuolloin peliä kehitettiin nimellä Metal Gear Solid: Rising studion omalla FOX Engine -moottorilla. Kehityksen siirtyessä projektin kohtaamien kehitysongelmien takia PlatinumGamesille myös FOX Engine vaihtui PlatinumGamesin omaan pelimoottoriin, joka ei ainakaan tuolloin soveltunut pc-version kehitykseen.

Viime vuoden Gamescom-messuilla Kojima Productionsin tuottaja Yuji Korekado kuitenkin mainitsi Kojiman harkitsevan pc-versiota konsoliversioiden julkaisun jälkeen.

Nyt näyttää lopulta siltä, että Metal Gear Rising: Revengeancen pc-versio on todellisuutta. Samalla se on peliä kehittävän PlatinumGamesin ensimmäinen pc-peli.

Lähde: Eurogamer

 

Lisää luettavaa