Metal Gear Rising: Revengeance ei toimi pc:llä ilman verkkoyhteyttä

PÄIVITETTY: Konamin mukaan tilanne on korjattu.

10.1.2014 20:23

Päivitys kello 16.08: Kojima Productionsin eurooppalaisedustaja Steve Keyn mukaan ongelma olisi korjattu. Kun pelin lataa uudelleen, ei nettipakkoa pitäisi enää esiintyä.

Alkuperäinen uutinen: Platinum Gamesin kehittämä Metal Gear Rising: Revengeance julkaistiin eilen pc:lle, mutta julkaisu ei ole sujunut kivuttomasti, pelaajat kertovat.

Steam-jakelualustalla julkaistu yksinpeli näyttäisi vaativan jatkuvan verkkoyhteyden toimiakseen. Steamin keskustelupalstalle avautuneet pelaajat kertovat Revengeancen sulkeutuvan verkkoyhteyden katketessa, eikä peli suostu käynnistymään lainkaan Steamin verkkoyhteydettömässä tilassa. Asiaan pureutuneen NeoGAF-keskustelupalstan käyttäjän mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole julkaisija Konamin kopiosuojaus, vaan Steamin ohjelmointirajapinnasta johtuva ongelma.

Platinum Gamesin tuottaja J.P. Kellams kertoo Twitterissä, ettei ole tietoinen asiasta, mutta toteaa selvittävänsä pulmaa pikimiten. Sekä Valve että Konami ovat toistaiseksi olleet vaitonaisia asian tiimoilta.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa