Meriahdistus vaihtuu avaruussynkistelyyn: Sunless Sean jatko-osa Sunless Skies paljastui

Kolkko meri jää taaksee Sunless Sealle jatkoa tarjoavan Sunless Skiesin viedessä pelaajat viktoriaaniselle avaruusseikkailulle.

24.9.2016 21:00

Merimatkailua synkissä ja ahdistavissa tunnelmissa tarjoillut Sunless Sea on saamassa jatkoa. Brittikehittäjä Failbetter Games on hiljalleen alkanut laittaa kasaan Windows-, Mac- ja Linux-koneille suunniteltua Sunless Skiesia, joka ottaa alkuperäispelin peruskonseptin ja siirtää sen mereltä kohti taivasta ja avaruutta.

Innoitusta Failbetter kertoo ottaneen uuteen peliinsä H.G. Wellsin, Leigh Brackettin ja C.S. Lewisin tieteistarinoilta, Viimeinen horisontti -elokuvalta, jugend-taiteelta sekä junista. Edellispelin tapaan myös Sunless Skiesin on tarkoitus olla hyvin tarinarikas kokemus, joka tykkää rankaista pelaajiaan kunnioittamalla samalla kuitenkin myös näiden aikaan.

Kuten aikoinaan Sunless Sean kanssa, on Sunless Skiesin kehitys tarkoitus rahoittaa osin Kickstarterin kautta. Ennen virallista julkaisua peli tuodaan etukäteen saataville vielä myös early access -muodossa. Vielä kirjoitushetkellä Sunless Skies kulkee vasta esituotantovaiheessa, joten Kickstarter-kampanjaa pelille ei kannata odotella ennen helmikuuta.

Lähde: Failbetter Games

Lisää luettavaa