Housemarque-veteraani Harry Krueger on ilmoittanut jättävänsä studion.

Jo 14 vuoden ajan suomalaisstudion palveluksessa työskennellyt Krueger ilmoitti lähdöstään Housemarquen verkkosivuilla julkaistussa viestissä. Krueger kuvailee lähtöpäätöstään vaikeaksi.

– On ollut kunnia olla Housemarquen mukana tällä matkalla ja todistaa kasvuamme pienistä kolikkopelien inspiroimista julkaisuista Returnalissa saavuttamiimme korkeuksiin, Krueger kuvaili uraansa studiossa.

– Housemarquesta lähteminen oli vaikea päätös. Jätän studion syvästi kiitollisena menneestä ja optimistisena tulevaisuudesta – jännittävän uuden projektin, kaikkien aikojen vahvimman fantastisen tiimin sekä Sonyn ja PlayStation Studiosin jatkuvan tuen vuoksi tiedän, että Housemarquen menestyksekkäin kappale on vielä kirjoittamatta.

Kruegerin ensimmäinen Housemarque-peli oli vuonna 2010 ilmestynyt Dead Nation, ja uransa varrella hän ehti toimia useissa eri rooleissa kaikkiaan yhdeksän eri pelin kehityksessä. Krueger toimi palkitun PS5-peli Returnalin ohjaajana, mikä jää toistaiseksi hänen viimeiseksi Housemarque-julkaisukseen.

Lähde: Housemarque

Lisää luettavaa