Mega Manin viivästelevä perillinen sai uuden julkaisupäivän – demo saatavilla nyt tukijoille

Ensi vuodelle lipsahtaneen Mighty No. 9:n julkaisupäivä on selvinnyt. Odotuksen ei pitäisi jatkua helmikuuta pidemmälle.

26.9.2015 04:45

Aiemmin elokuussa lykätyksi päätynyt Mighty No. 9 on saanut uudet julkaisupäivän. Mikäli vain kaikki menee pelin kehityksen suhteen jatkossa odotusten mukaisesti, on sen määrä saapua saataville Euroopassa 12. helmikuuta ja Yhdysvalloissa kolme päivää aikaisemmin.

Vielä ennen lykkäystään Mighty No. 9:n oli tarkoitus saapua ulos jo nyt syyskuussa. Pelin julkaisua päädyttiin siirtämään siinä vielä lymynneiden bugien ja muiden vastaavien ongelmien johdosta, joiden korjaus vaikuttaisi sujuvan pelistä vastuussa olevan Comceptin tuoreen tiedotteen perusteella parhaillaan sujuvasti. Ongelmia ovat varsinkin tuottaneet ilmeisesti pelin verkko-ominaisuudet.

Pelaamaan Mighty No. 9:ää on tarkoitus päästä vielä niin Xbox Onella, PlayStation 4:llä, Wii U:lla, PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä, Vitalla, 3DS:llä kuin myös Windows-, Mac- ja Linux-koneilla. Ilmeisesti käsikonsoleille peliä ei tosin saada vielä samaan aikaan ulos muiden versioiden kanssa.

Pc:lle pelistä on parhaillaan saatavilla demo sen joukkorahoittajille. Demoon voi päästä käsiksi kirjautumalla Humble Bundlen sivuille Kickstarteriin tai PayPaliin kytketyn sähköpostinsa avulla.

Ensisijaisesti Mighty No. 9:n jakelu tapahtuu digitaalisesti. Ainakin pc:lle, PlayStation 4:lle, Wii U:lle ja Xbox Onelle pelistä on tarkoitus kuitenkin saada myyntiin myös fyysinen versio julkaisija Deep Silverin avustuksella.

Lähde: Comcept

Lisää luettavaa