Mega Manin neljän miljoonan dollarin perillinen saattaa laajeta entisestään

Keiji Inafunen hyvin Mega Man -henkinen Mighty No. 9 -peli on jälleen halukas ottamaan rahaa vastaan.

7.7.2014 15:54

Viime vuonna Kickstarterin kautta noin 3,9 miljoonan dollarin joukkorahoituksen kerännyt Mighty No. 9 on avannut ovensa uusille rahoituksille. Mikäli pelin kehitystä haluaa siis vielä tukea, onnistuu se nykyisellään maksupalvelu Paypalin avulla hieman ennakkotilausta vastaavassa muodossa.

Pelin kehitystä vetävän Comceptin mukaan yhtiö on tarjonnut mahdollisuuden lisärahoituksille, jotta sillä olisi mahdollisuus saada Mighty No 9:ään ahdettua ylimääräistä sisältöä. Comceptin mukaan yhtiöllä olisikin vielä rutkasti ideoita sen suhteen, mitä pelissä voitaisiin ydinkokemuksen oheen lisätä. Toistaiseksi se on kuitenkin vasta vain varmistanut, että 100 000 dollarin ylimääräisellä rahoituksella peliin saadaan täysi englanninkielinen ääninäyttely.

Mitä tulee pelin jo saamaan lähes neljän miljoonan dollarin rahoitussummaan, vakuuttelee Comcept, että se riittää kyllä itse pääpelin kehitykseen. Ylimääräistä rahaa ei itse asiassa ole tarkoitus käyttää ollenkaan jo kehityksessä olevaan pääkokemukseen, vaan se menee suoraan bonussisältöön.

Uuden rahoitusmahdollisuuden ohella Comcept on näin heinäkuun alun kunniaksi myös vahvistanut, että Mighty No. 9 on saamassa kokonaan oman lapsille suunnatun animaatiosarjansa. Sarjan tuottamisesta on vastaamassa japanilainen animaatiostudio Digital Frontier, joka vastaa itse sarjan rahoituksen kasaamisesta omalla erillisellä tavallaan.

Ohessa esimakua animaatiosarjasta.

Lähde: Mighty No. 9 (kotisivu)

Lisää luettavaa