Mega Manin manttelinperijä esittäytyy räiskyvällä videolla

Keiji Inafunen kovin Mega Man -henkinen Mighty No. 9 on saanut uuden trailerin, jossa pelistä nähdään kerrankin hieman valmiimman näköistä pelikuvaa.

31.5.2014 00:35

Viime vuoden lopulla paljastettu Mighty No. 9 on saanut ensimmäisen hieman kunnollisen trailerinsa. Uuden videon myötä peli tekeekin viimeistään selväksi sen, miten paljon se lopulta seuraakaan vanhojen kunnon Mega Manien jalanjälkiä.

Lähes neljän miljoonan dollarin joukkorahoitussummalla kehitettävällä Mighty No. 9:llä on vielä matkaa valmiiksi tuotteeksi, sillä peli on määrä saada ulos vasta ensi vuoden kevään puolella. Kenties odotus voi kuitenkin olla varsinkin vanhojen Mega Man -pelien faneille sen arvoinen, sillä projektia vetää Mega Manin luojaksi monissa yhteyksissä tituleerattu Keiji Inafune. Pelin kehitykseen osaa ottaa myös japanilainen Inti Creates -pelitalo, joka on työstänyt Capcomille muun muassa useita Mega Man Zero -sarjan pelejä.

Aiemmin Mighty No 9:stä on ollut kunnolla nähtävillä lähinnä keskeneräisempää materiaalia. Tästä esimerkkinä oheinen videopätkä.

Mighty No. 9 on kehitteillä niin PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle, Wii U:lle, 3DS:lle, Vitalle, Windowsille, OS X:lle ja Linuxille.

Lisää luettavaa