Mega Manin henki elää vahvana – tässä tulee 2D-toimintapeli Azure Striker Gunvolt

Keiji Inafune jatkaa 2D-toimintapelien tuottamista ja vieläpä useita Mega Man -pelejä työstäneen Inti Createsin kanssa. Yhteistyö on nyt synnyttämässä Azure Striker Gunvoltin.

7.3.2014 20:08

Mega Manin luojaksikin tituleerattu pelinkehittäjä Keiji Inafune on saanut julkistettua jälleen yhden meneillään olevista projekteistaan. Japanissa käynnissä oleva BitSummit-indietapahtuman myötä esille on noussut nyt 3DS-peli Azure Striker Gunvolt, joka on jälleen yksi Inafunelta saatava sivulta kuvattu toimintapeli.

Osana Azuren kehitystä Inafune toimii ohjaajan asemassa, kun itse työstämisestä pääosan muuten hoitaa japanilainen Inti Creates. Studion nimi saattaa joillekin soittaa herätyskelloja paljonkin, sillä samainen yhtiö on ollut kehittämässä Capcomille useita Mega Man -pelejä, kuten Mega Man Zero -sarjaa ja kahta viimeisintä Mega Man -pääsarjan osaa.

Inti on mukana myös Inafunen joukkorahoitetun Mighty No. 9 -projektin työstämisessä.

Ainakin Japanissa Azure Striker Gunvolt on määrä nähdä tulevan kesän aikana. Kyseessä on latauspeli, eli siihen tullaan pääsemään käsiksi Nintendon eShop-latauskaupan kautta.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa