Master Chiefin matka jatkuu Halo 5: Guardiansissa – vuonna 2015

Xbox Onen oma Halo-peli on saanut nimi. Sanokaa terve Halo 5: Guardiansille.

16.5.2014 10:44

Microsoft on vahvistanut virallisesti seuraavan suuremman Halo-sarjan osan nimen. Syksyllä 2015 Xbox Onelle on suuntaamassa Halo 5: Guardians, joka jatkaa kehittäjä 343 Industriesin käsissä vanhan tutun Master Chiefin tarinaa ”massiivisissa ja jännittävissä” merkeissä.

Uuden alustan myötä Halo 5 on rakennettu uuden, aiempaa voimakkaammaksi kuvaillun pelimoottorin varaan, jonka on määrä ottaa kaikki ilo irti Xbox Onen raudasta ja ekosysteemistä. Kuitenkin paljon tuttua Halo-huttua pitäisi olla toki edelleen myös mukana ja pelin pitäisikin olla uuden sukupolven kokemus, jonka fanit ”ansaitsevat”.

Vaikka Halo 5: Guardiansia odotellaan vielä aina ensi vuoteen asti, on Microsoftilla ja 343 Industriesilla jotain hihassa tällekin vuodelle. 343-pomo Bonnie Ross lupaa, että kesän E3-messuilla kuultaisiin lisää jostakin, jonka pitäisi saada fanit innostumaan.

Ensimmäinen katsaus uuteen Haloon saatiin noin vuosi sitten, kun Microsoft paljasti ensimmäisen trailerin pelistä E3-messuilla. Ohessa video muitinvirkistykseksi.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa