Massiiviroolipeli WildStar liittyy ilmaispelien joukkoon tässä kuussa

WildStarin matka ilmaispelien maailmassa alkaa vielä syyskuun aikana.

4.9.2015 01:57

Hieman reilu vuosi sitten julkaisunsa saaneen WildStar-massiiviroolipelin ajat maksullisena pelinä alkavat olla ohitse. Alkujaan jo viime toukokuussa pelin julkaisija NCSoft ilmoitti muuttavansa WildStarin vielä tämän syksyn aikana ilmaiseksi, ja nyt tietoon on tullut, että muutos tapahtuu tarkalleen 29. syyskuuta.

WildStarin muuttuessa ilmaiseksi ei pelin pelaaminen vaadi enää sen ostamista tai edes minkäänlaisten kuukausimaksujen maksamista. Sen sijaan pelaajat voivat hypätä tulevaisuudessa suoraan mukaan kokemaan kaiken sen nykyisen perussisällön maksutta. Tehdäkseen pelistä myös aina vain entistäkin houkuttelevamman, on WildStar-kehittäjä Carbine luvannut hioa niin pelin luolastoja kuin järjestelmiäkin aiempaa sujuvammaksi uuden ilmaisaikakauden kunniaksi.

Kuukausimaksujen maksamista voi kyllä jatkaa vielä tulevaisuudessakin. Tuolloin pelaajat liitetään mukaan pelin niin sanottuun Signature-ohjelmaan, jonka yhteydessä he saavat hieman ylimääräisiä bonuksia pelissä käytettäväksi. WildStarista tulee löytymään jatkossa myös pelin sisäinen kauppa, josta on mahdollista ostaa esimerkiksi kokemusboosteja ja erilaisia hahmojen ulkoasuun vaikuttavia esineitä. Rahan käytöstä pelaajia palkitaan pelissä jatkossa myös Cosmic-pisteillä, joita keräämällä tarpeeksi pelaajat saavat erinäisiä palkintoja. Listan niistä löytää pelin kotisivuilta. Tarkemmin WildStarin ilmaisuudesta voi vuorostaan lukaista tästä.

Lähde: WildStar

Lisää luettavaa