Massiiviroolipeli Tera lopetetaan kymmenen vuoden jälkeen

Kehittäjä Bluehole on ilmaissut lopettavansa Teran kehityspuuhat.

22.4.2022 06:39

Reilun kymmenen vuoden elinkaaresta nauttinut massiiviroolipeli Tera laittaa lapun luukulle. MMO:n länsijulkaisijana pc:llä toiminut Gameforge on ilmoittanut, että pelin palvelimet laitetaan säppiin 30. kesäkuuta noin kello 11 Suomen aikaa.

Syyksi sululle Gameforge ilmoittaa korealaiskehittäjä Blueholen päätöksen lopettaa Teran kehitystoimet. Teran konsoliversion kohtalosta ei ole toistaiseksi annettu vielä selvää tiedonantoa, joskin olettaa sopisi, ettei senkään elo välttämättä jatku enää pitkään.

– Runsaan pohdinnan jälkeen eteläkorealaistiimi on tullut päätökseen, ettei se kykene enää tarjoamaan ansaitsemaanne jännittävää ja tyydyttävää sisältöä. Teran viimeisenä jäljellä olevana julkaisijana joudumme raskain sydämin kunnioittamaan Blueholen päätöstä sekä sulkemaan pelin, Gameforgelta kerrotaan.

Ennen palvelinsulkua Teran on määrä tarjota nykyisille pc-pelaajilleen koettavaksi vielä joukon loppuun asti pyörimässä pidettäviä erikoistapahtumia. Minkäänlaisia rahanpalautuksia ei sen sijaan ole odotettavissa sulkupäätöksen myötä.

Lähde: Gameforge

Lisää luettavaa