Massiivinen Warhammer-räiskintä Eternal Crusade valmistuu syksyllä pc:llä, konsoleilla ei ihan niinkään

Räiskintävetoinen MMO-peli Warhammer 40,000: Eternal Crusade on jättämässä syyskuussa early access -vaiheensa taakseen. Pelin konsoliversiot sen sijaan myöhästelevät.

22.8.2016 22:00

Warhammer 40,000 -universumissa räiskivä massiivimoninpeli Eternal Crusade alkaa valmistua. Jo ennalta tammikuusta asti early access -versiona saatavilla ollut peli on saanut pc:llä nyt virallisen julkaisupäivän, joka koittaa 23. syyskuuta.

Eternal Crusaden on kehittänyt Bandai Namcon tukemana kanadalainen Behaviour Interactive, joka on hiljattain löytänyt myös hyvää menestystä kauhuvetoisella Dead by Daylight -verkkomoninpelillään. Uutukaisen olisi vielä määrä saapua myös konsoleillekin, mutta kyseinen hanke on toistaiseksi isketty jäihin pc-version vaatiman viimeistelytyön johdosta.

Tyyliltään Eternal Crusadea on rinnastettu tähän mennessä muun muassa Daybreak Game Companyn PlanetSide-sarjaan. Pelattavaksi peli tarjoaa neljä eri osapuolta, joilla räiskimään päästään niin muita pelaajia kuin pelimaailman omiakin vaaroja vastaan.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa