Massiiviautopeli The Crew pitää otteessaan kausikortilla ja ilmaisilla tehtävillä

The Crew saa myös oman kausikorttinsa, mutta onpa hieman ilmaistakin lisäkivaa myös tulossa peliin.

6.11.2014 19:25

Ubisoft ei ole jättämässä väliin mahdollisuutta kaupitella The Crew -autopelinsä kylkiäiseksi kausikorttia. Yhtiö on nyt julkistanut, että pelin lisäsisällöstä kiinnostuneet voivat hankkia sellaisen noin 25 eurolla.

Kausikortin ostajat tulevat saamaan heti The Crew’n julkaisunpäivänä pelattavakseen Ferrari 458 Speciale- ja McLaren 12C -auton, joiden ohella pakettiin kuuluu lisäksi neljä muuta autopakettia. Kukin autopaketti tulee sisältämään neljä erilaista kiesiä sekä läjän uusia tuunauskaluja, ja ne seuraavat myös aina jonkinlaista teemaa.

Autopakettien nimet ovat Extreme Car Pack, Speed Car Pack, Vintage Car Pack ja Raid Car Pack. Näistä Extreme saa julkaisunsa tammikuussa ja viimeisenä saapuva Raid Car Pack huhtikuussa. Yksittäin ostettuna paketeille kertyy hintaa lähemmäs seitsemän euroa kappaleelta.

Myös ilmaista sisältöä on kyllä myös tekeillä The Crew’ta varten. Kunkin uuden autopaketin rinnalla peliin on tarkoitus julkaista joukko uusia tehtäviä, jotka nojaavat samoihin teemoihin kuin autopaketit. Myös jonkinlaisia uusia moninpelitiloja on vielä tulossa peliin.

Julkaisunsa The Crew saa 2. päivä joulukuuta. Pelaamaan peliä päästään niin Xbox Onella, PlayStation 4:llä, Xbox 360:llä kuin myös pc:llä.

Lähde: UbiBlog

Lisää luettavaa