BioWaren pitkäaikainen työntekijä Casey Hudson on kertonut jättävänsä EA:n omistaman studion.

Vuonna 1998 uransa BioWare-studiossa aloittanut Hudson tunnetaan parhaiten työstään Mass Effect -pelisarjan sekä Star Wars -roolipeli Knights of the Old Republicin parissa. Hudson oli studiossa merkittävässä roolissa, sillä hän toimi niin Knights of the Old Republicin kuin kaikkien Mass Effect -pelien projektipäällikkönä sekä työskenteli BioWaressa vastaavan tuottajan nimikkeellä.

Hudson kertoi BioWaren blogissa julkaistussa irtisanomiskirjeessään, ettei päätös studion jättämisestä ollut helppo. Kirjeessä Hudson kertoo haluavansa pitää kauan kaivattua taukoa ja miettiä, mitä hän haluaa tehdä elämänsä seuraavassa vaiheessa.

-Vaikka koskaan ei ole helppoa tehdä tällaista muutosta, uskon nyt olleen paras aika sille. Uuden pelimme perustukset on saatu valmiiksi Edmontonissa, ja tiimi on valmis siirtymään esituotantoon pelissä, jonka uskon mullistavan interaktiivisen viihteen, Hudson toteaa.

Hudson päättää kirjeensä kiitoksella BioWaren faneille, joilta saatu tuki on hänen mukaansa mahdollistanut tähänastisen uransa hienoimmat saavutukset.

Lähde: BioWare

Lisää luettavaa