Mass Effect -sarjalle sivuosia?

BioWarella on harkittu sivuosien kehittämistä Mass Effect -universumiin keskustellen ehdotelmista sarjan tulevaisuuden suhteen.

13.5.2013 14:43

Mass Effect -sarjan tulevaisuus puhuttaa. Vaikka kanadalaisen BioWaren kehittämä Mass Effect -trilogia saatiin päätökseen ja neljäs osa aloittaa uuden tarinan sarjan universumissa, ensimmäisen trilogian hahmoja ei välttämättä olla unohtamassa.

Yhtiöllä työskentelevät Casey Hudson, Mac Walters, Dusty Everman, Mike Gamble ja Preston Watamaniuk ovat kiusoitelleet sarjan faneja keskustellessaan mahdollisista sivuosista ja niiden kehittämisestä osaksi Mass Effect -sarjan universumia.

– On olemassa vielä todella paljon kertomattomia asioita Mass Effectin universumista. Olisi siistiä tehdä jotain täysin laajempaan juonikuvioon liittymätöntä, kuten tarinan yksityisestä tutkijasta Citadelilla. Tai kenties jotain, joka liittyy Garruksen aikaan C-Secin riveissä, Hudson kertoo.

Myös Evermanilla on kiinnostusta Garruksen tähdittämään sivuseikkailuun.

– Siitäkin huolimatta, että Garrus on Shepardin lojaalisimpia ystäviä, on hänellä myös omat häntä ajavat henkilökohtaiset tavoitteensa. Hän on myös oman oikeutensa sankari, niin Archangelina kuin ylipäätänsä. Kukapa ei haluaisi enemmän nähdä rohkean ja hurmaavan Garrus Vakarianin seikkailuja, sillä universumissa riittää lukuisia aseita kalibroitavaksi, pohtii Everman.

Watamaniukin mukaan peli, joka pyörisi Krogan-rodun ympärillä, voisi olla kiinnostava.Tällä tavoin peliin voisi tuoda paljon rodun suosimia brutaaleja lähitaisteluja. Walters sensijaan ei osannut päättää omaa suosikkihahmoaan, joten tyytyy luettelemaan liudan vihollisia, kuten Kai Lengin ja The Illusive Manin. Hänen mielestään jokainen hahmo voisi toimia sivutarinan keskiössä.

– Javikin tarinan jatkaminen voisi olla siistiä. Hänen ollessa lajinsa viimeinen, uskoisin voivamme kertoa paljon tarinoita hänen seikkailuistaan Linnunradalla etsiessään omaa paikkaansa nykyisessä galaksissa, ehdottaa Gamble.

Jo aiemmin julkistettu Mass Effect 4 toimii uuden trilogian ensimmäisenä osana ja tulee pyörimään DICEn kehittämällä Frostbite 3 -pelimoottorilla.

Lähde: CVG, OXM

 

 

Lisää luettavaa