Mass Effect: Andromedan viilaus jatkuu torstaina – tältä näyttävät BioWaren korjaussuunnitelmat

BioWare on summannut yhteen, miltä sen Mass Effect: Andromedaa koskevat korjaussuunnitelmat näyttävät.

4.4.2017 19:02

BioWare on valaissut suunnitelmiaan koskien Mass Effect: Andromedan päivittämistä. Kehittäjä on ensinnäkin varmistanut, että pelin seuraava suurempi korjauspäivitys saapuu tämän viikon torstaina, minkä lisäksi se on kertonut kaavailleensa peliin viilauksia ainakin seuraavan kahden kuukauden edestä.

Torstaisella päivityksellään BioWare on aikeissa kasvattaa muun muassa pelin inventaariokokoa, sujuvoittaa sen galaksikartan käyttöä, parantaa ihmis- ja asarihahmojen silmien ulkoasua sekä hioa moninpelin yhteyspuolia. Kokonaisuudessaan listan korjauksista löytää BioWaren blogista.

Myöhemmin seuraavan kahden kuukauden aikana odotettavissa on lisäksi parannuksia hahmojen ulkoasuun sekä välinäytösten animaatioihin. Miespuolisen Ryderin romanssivaihtoehtoja parannellaan myös, kuten pelistä löytyvää Hainly Abrams -hahmoa. Teknisenkin puolen on määrä samalla kohentua.

Mass Effect: Andromedan julkaisusta on kulunut kaksi viikkoa ja olemme kiitollisia miljoonille teille, jotka ovat jo liittyneet mukaan matkalle. Siitäkin huolimatta, että peli on jo käsissänne, on matkamme vasta alussa, BioWare-johtaja Aaryn Flynn kertoo.

Lähde: Mass Effect (kotisivu)

Lisää luettavaa