Mass Effect: Andromedan mies- ja naissankari ovat sisaruksia, isukki myös mukana kuvioissa

Mass Effect: Andromedan mies- ja naissankari elävät molemmat samanaikaisesti osana pelin universumia. Hahmot ovat nimittäin sisaruksia.

8.9.2016 21:24

Keskiviikkona paljastunut uusi Mass Effect: Andromeda -video ei ole jäänyt ainoaksi peliä käsitteleväksi uutiseksi tällä viikolla. Andromedan luova vetäjä Mac Walters on paljastanut nimittäin YouTube-kanava PlayStation Accessin haastattelussa tuoreen yksityiskohdan pelin Ryder-päähenkilöön liittyen.

Aiempien Mass Effect -sarjan osien tapaan myös Andromeda on tarjoamassa mahdollisuuden pelata joko mies- tai naispuolisella sankarilla, mutta tällä kertaa päätös tehdään hieman erilaisissa olosuhteissa. Andromedan universumissa Rydereita ei ole Shepardin tapaan olemassa vain yksi, vaan riippuen pelaajan sukupuolivalinnasta tämä pääsee ohjaamaan yhtä kahdesta sisaruksesta, jotka molemmat ovat osa Mass Effectin maailmaa.

Ryderiin liittyvät uudet paljastukset eivät jää myöskään vielä tähän. Sisarusten isän on kerrottu olevan nimittäin myös osa seikkailua. Hahmo kun oli keskiössä Mass Effect: Andromedan viimevuotisessa julkistustrailerissa.

Ohessa muistutuksena kyseinen traileri.

Lisää uutta tietoa Mass Effect: Andromedasta voidaan odottaa viimeistään 7. marraskuuta, jolloin BioWare on aikeissa julkistaa luomuksestaan tuoretta pelikuvaa. Viimeisimmän pelikuvavideon Andromedasta löytää aikaisemmasta uutisestamme.

Lähde: PlayStation Access

Lisää luettavaa