Masentava kehitysvuoristorata päättyy: uusi RollerCoaster Tycoon on nyt päivätty

Mojovan kehitysvuoristoradan kyydissä elänyt uusi RollerCoaster Tycoon -peli on päivätty ja osuvasti se on saapumassa ulos juuri ennen uutta Frontier Developmentsin huvipuistosimulaattoria.

11.11.2016 16:33

Kolmen eri kehitysstudion käsissä ainakin viimeiset pari vuotta työn alla ollut huvipuistosimulaattori RollerCoaster Tycoon World on pian valmis. Pelin Steam-sivuilla tehdyn ilmoituksen mukaan Worldin julkaisupäivä osuu marraskuun 16. päivälle eli siis jo ensi viikon keskiviikolle.

Peli on ollut saatavilla Steamista early access -muodossa aina viime maaliskuusta asti ja sen käyttäjäarviot ovat hyvin pitkälti olleet enimmäkseen negatiivisia. Periaatteessa toivoa on vielä siitä, että kaikki muuttuu Worldin suhteen julkaisussa, kiitos esimerkiksi uuden käyttöliittymän ja suorityskykyparannusten, mutta sen kehityshistoria ei anna oikein lupaavaa kuvaa tulevasta.

Osuvasti 17. maraskuuta kauppoihin on saapumassa sentään myös toinen huvipuistosimulaatio Planet Coaster. Hieman lupaavammin kyseistä peliä työstää RollerCoaster Tycoon 2:n laajennuksia ja RollerCoaster Tycoon 3:n aikoinaan luonut Frontier Developments, joka on vastannut myös Elite Dangerousin työstämisestä. Toki takeita ei ole vielä siitä, onko Planet Coasterkaan lopulta mainio teos, joskin ennakkoon se on kerännyt puoleensa selvästi positiivisempaa supinaa.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa