Marvel’s Avengers -laajennus Black Panther: War for Wakanda päivättiin – myös ilmaisviikonloppu tarjolla nyt

Uusi traileri kokoaa kaiken Marvel's Avengers -sisällön.

30.7.2021 08:05

Julkaisija Square Enix ja kehittäjä Crystal Dynamics ilmoittivat, että maksuton Marvel’s Avengers -laajennus Black Panther: War for Wakanda julkaistaan 17. elokuuta. Pelin koko sisällön summaavan trailerin voi katsastaa uutisen lopusta.

War for Wakanda -lisäsisältö tarjoaa muun muassa pelattavan supersankarin Mustan Pantterin, kaksi uutta pahista ja joukon muita vihollisia. Universumin nurkkia päästään koluamaan myös aivan uudessa viidakkoympäristössä sekä uusissa Drop Zone- ja Threat Sector -tehtävissä. Itse Mustan Pantterin äänenä kuullaan God of Warin Kratoksena tunnettu Christopher Judge.

Lisäksi Marvel’s Avengersissa vietetään parhaillaan ilmaisviikonloppua, joka kestää elokuun 1. päivään saakka. Kaikkeen sisältöön käsiksi päästävä all-access-jakso on tarjolla PS4:llä, PS5:llä, pc:llä Steamin kautta ja Stadialla niillä alueilla, joilla Marvel’s Avengers on ylipäänsä saatavilla. Xbox-alustoille luvataan samantyyppistä ilmaiskokeilua tuleville kuukausille. Ilmaisjakson aikana hankittu edistyminen ja mahdolliset ostokset siirtyvät tilin mukana, mikäli toimintaseikkailun innostuu ostamaan omakseen. Square Enix läpsäisikin pelille viikonlopuksi 40% alennuslapun.

Marvel’s Avengers on nyt saatavilla PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Seriesille, pc:lle ja Stadialle.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa