Marvelin Lego-seikkailut ulottuvat Ant-Maniin ja Civil Wariin PlayStation-yksinoikeutena

Lego Marve's Avengers näyttää olevan ainakin rajoitetun aikaa tuhdimpi kokemus pleikkareilla.

14.1.2016 14:08

Kuluvan kuun viimeisellä viikolla julkaistava Lego Marvel’s Avengers -peli on saamassa hieman ilmaista yksinoikeuslisäsisältöä PlayStation 4:llä ja PlayStation 3:lla. Alkuvuoden aikana peliin ollaan julkaisemassa kaksi lisäsisältöpakettia, joista toinen pohjautuu tulevaan Civil Wariksi kutsuttuun Kapteeni Amerikka -elokuvaan ja toinen viime vuonna ensi-iltansa saaneeseen Ant-Man-leffaan.

Ensimmäinen julkaisunsa heti yhdessä pääpelin kanssa on saamassa Lego Marvel’s Avengersin Civil War -sisältö, joka lisää peliin kahdeksan uutta pelattavaa hahmoa suoraan elokuvasta napattuna. Sitä seuraava Ant-Man-paketti on hippusen verran tuhdimpi, sillä sen voimin peli laajenee 11 hahmolla ja yhdellä uudella pelattavalla kentällä.

Julkaisija Warner Bros. ei ole täsmentänyt, onko sen suhteen mitään toivoa, että sisältö saataisiin vielä muillekin alustoille. PlayStation-perheen lisäksi Lego Marvel’s Avengers kun julkaistaan vielä niin Xboxeille, Wii U:lle kuin Windows-koneille. Jonkinlainen versio pelistä nähdään myös Vitalla ja 3DS:llä.

Sisällöltään Lego Marvel’s Avengers -pääpeli käy läpi kaikkiaan kuuden Marvel-leffan tapahtumat. Näihin lukeutuvat niin kaksi ensimmäistä The Avengers -elokuvaa, kaksi ensimmäistä Kapteeni Amerikka -leffaa, Thor: The Dark World ja Iron Man 3.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa