Uusi Fortnite-sisältökausi on saapunut Epic Gamesin hiljattaisista oikeusväännöistä huolimatta. Pelin Chapter 2 -vaiheen neljäs kausi on teemoitettu tällä kertaa raskaasti Marvelin mukaan ja tuo mukanaan siis runsaasti supersankareihin liittyviä muutoksia.

Vanhaan malliin uusi kausi on mullistanut tietysti taas Fortniten battle royale -karttaa tuoden mukanaan nyt alueita, kuten Doom’s Domainin ja Helicarrierin. Pelimaailmasta voi löytää myös uuden Stark Industriesin mukaan brändätyn energiakiväärin sekä väliaikaiseen käyttöön erilaisia Marvel-sankareille ominaisia supervoimia. Pelialueella lentelee samalla hajanaisia lennokkeja, joiden kantamiin esineisiin voi päästä käsiksi näitä ampumalla.

Tuoreen taistelupassin ja haasteiden myötä avattavaksi saadaan tietysti myös kosolti uusia Marvel-teemaisia pukuja, kuten ikonisia sankareita. Epic vihjaa yhä myös kovasti, että peli jatkaa muuttumista kauden edetessä tarjoten muun muassa aina vain lisää supervoimia pelaajien käyttöön. Kauden edetessä Marvel-pahis Galactus vaikuttaisi sekin vielä uhkaavan pelimaailman järjestystä.

Lähde: Epic Games

Lisää luettavaa