Marvel Ultimate Alliance 3:sta uusi traileri ja rutkasti pelikuvaa

Switchille yksinoikeudella julkaistavasta Marvel Ultimate Alliance 3:sta nähtiin E3-messuilla paljon uutta materiaalia.

13.6.2019 14:31

E3-messuilla nähtiin uusi Marvel Ultimate Alliance 3 -traileri sekä noin puolen tunnin edestä pelikuvaa. Lisäksi Nintendo julkisti maksullisen laajennuspassin, jonka ladattavissa sisällöissä on tavaraa niinkin menestyneistä Marvel-sarjakuvista kuin X-Men ja Fantastic Four.

Trailerilla näkyy valtava määrä sankareita ja pahiksia Marvel-universumin eri kolkista. Tarinan keskiössä on viimeisimpien Avengers-elokuvien tavoin Thanos ja ikuisuuskivet, mutta ruudulla vilahtaa myös hieman tuntemattomampia hahmoja, kuten hirviönmetsästäjä Elsa Bloodstone.

Aikaisempien Ultimate Alliance -pelien tavoin pelaajat voivat kasata nelihenkisen tiiminsä laajasta hahmotarjonnasta. Hahmoja voi myös kustomoida, kuten pelivideolla nähdään. Erona aikaisempaan on vaihtoehtoinen zoomattu kamerakulma, jossa pelaaja pääsee lähemmäs sitä hahmoa, jota hän milloinkin on ohjaamassa.

Peliä voi pelata niin yksin kuin kavereiden kanssa. Moninpeli onnistuu sekä paikallisesti että verkossa. Perinteisen tarinamoodin lisäksi tarjolla on trials-pelitila, jossa erilaisia haasteita suorittamalla voi avata esimerkiksi lisää pelattavia hahmoja. 

Marvel Ultimate Alliance 3 julkaistaan yksinoikeudella Switchille 19. heinäkuuta.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa