Vuosi lähestyy päätöstään ja näin ollen jälleen yksi Marvel-aiheinen pelituote on karkaamassa latauspalveluista. Tällä kertaa Capcom on varoittanut, että Marvel vs. Capcom Origins ottaa hatkat PlayStation Storesta 23. joulukuuta ja Xbox Games Storesta 31. joulukuuta.

Capcom ei ole antanut suoraan varsinaisesti syytä poistolle, mutta varsin selvää on, että Marvelin ja pelijulkaisijan välinen lisenssisopimus on saapumassa päätökseen. Vastaavaa tapahtui useammankin Marvel-pelin kanssa viime vuonna, kun esimerkiksi niin uusi Deadpool-peli kuin myös Marvel vs. Capcom 2 ja 3 saivat lähtöpassit kaikista latauspalveluista.

Marvel vs. Capcom Origins julkaistiin Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle vuoden 2012 syksyllä. Kyseessä on taistelupelikokoelma, joka koostuu sekä Marvel Super Heroesista että myös Marvel vs. Capcom: Clash of Super Heroesista. Peleistä Marvel Super Heroes täyttää ensi vuonna jo 20 vuotta, kun taas ensimmäinen Marvel vs. Capcom nähtiin alkujaan kolikkopelihalleissa vuonna 1998.

Mikäli Marvel vs. Capcom Originsin sattuu jo omistamaan tai sen ostaa vielä ennen poistotapahtumaa, ei kokoelmapakettia tule menettämään muutoksen myötä. Paketin voi aina ladata tarvittaessa uudelleen oman latauslistansa kautta, vaikkei peliä löydykään enää suoraan kauppapaikoilta.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa