Marvel Heroes juhlii tänä viikonloppuna – luvassa muun muassa ilmainen sankari kaikille pelaajille!

Ilmainen supersankariverkkoroolipeli Marvel Heroes tarjoaa juhlaviikonloppunaan huikeita bonuksia pelaajille.

25.4.2014 21:03

Kuten Pelaajacastin kuuntelijat hyvin tietävät, löytyy Pelaajan toimituksesta useita supersankarifaneja. Jotkut heistä myös pelaavat Marvel Heroesia, joka on ilmainen diablomainen verkkopeli, jossa voi pelata monilla Marvelin sankareilla Rautamiehestä aina Squirrel Girl:iin asti.

Peli julkaistiin 10 kuukautta sitten ja sai silloin varsin nihkeän vastaanoton niin pelaajilta, kuin medialtakin ja aivan syystä. Sen jälkeen peli on kuitenkin kehittynyt hurjaa vauhtia ja on nyt varsin pätevässä tilassa – ja laajenee edelleen.

Pelin tekijä ja julkaisija Gazillion juhlistaa 10 kuukauttaan massivisella bonusviikonlopulla, joka sisältää myös ilmaisen sankarin kaikille pelaajille. Saadaksesi ilmaisen, satunnaisesti pelin sankarivalikoimasta arvottavan, pelihahmon, seuraa näitä oheita.

Koodi, jolla lunastat hahmon on: RNDMHRO

(Edit: koodi on voimassa tämän viikonlopun.)

Edit 2: Jaossa on myös ilmainen, satunnaisesti arvottu, asu jollekin sankarille. Se lunastetaan samalla tavalla kuin sankarikin ja sen koodi on: RNDMCSTM. Koodi on voimassa tämän viikonlopun.

Sen lisäksi pelissä on koko viikonlopun voimassa 10 aiemman bonusviikonlopun vaikutukset kaikki yhdellä kertaa. Luvassa on siis ilmaista tavaraa ja hurja määrä loottia! Lisäksi viikonlopun aikana on voimassa BOGO-tarjous, eli jos ostaa uuden sankarin tai asun, saa toisen satunnaisen ilmaiseksi kaupanpäälle.

Excelsior!

Lisää luettavaa