Marsin jumalat ja lisää loottia – Destiny 2:n seuraava laajennus vuoti julkisuuteen (päivitetty)

Räiskintäpeli Destiny 2:n seuraava laajennus näyttäisi paljastuneen ennen aikojaan.

29.12.2017 12:39

Bungien räiskintäpeli Destiny 2:n seuraava laajennus näyttäisi kantavan nimeä Gods of Mars ja ilmestyvän maaliskuussa 2018.

Yhdysvaltain ja Japanin PlayStation Storet julkaisivat vahingossa laajennuksen jo sittemmin poistetut tuotesivut palveluissaan, mutta nopeasormisimmat käyttäjät ennättivät napata kuvakaappaukset laajennuksen sisällöstä talteen.

Tuotesivun mukaan Gods of Mars sijoittuu nimensä mukaisesti Marsiin, jossa pelaajat pääsevät tutkimaan uutta paikkaa nimeltä Frigid Vale. Juoni usuttaa vartijat kuolleeksi luullun Ana Brayn rinnalle taistelemaan Charlemagnea vastaa, vapauttamaan Rasputin tämän hyppysistään ja paljastamaan Clovis Brayn salaisuudet.

Sisällöllisesti laajennuksen lupaillaan sisältävän uusia aseita, haarniskoja, tarinatehtäviä, moninpelikarttoja sekä vihollisia ja pomovastuksia.

Laajennuksen konsoliversiot vaativat lisäksi 68 gigan edestä vapaata tilaa asennukseen.

Bungie ei ole virallisesti julkistanut laajennusta vielä tarkemmin.

Destiny 2:n ensimmäinen laajennus, Curse of Osiris, julkaistiin aiemmin joulukuussa.

Destiny 2 on saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Päivitys kello 14:35: Mainittakoon tosiaan, että tieto PlayStation Store -vuotoihin pohjautuu hajanaisiin Reddit-sivuston mainintoihin, jotka eivät ole olleet täysin aukottomia. Esimerkiksi Japanin Storesta ”napatun” tuotesivukuvan on kerrottu näyttäneen kulkeneen kuin suoraan Google Translaten läpi ja sisältäneen esimerkiksi kyseenalaisia viittauksia Amerikan PlayStationin käyttöehtoihin, vaikka kuvan piti nimenomaan olla peräisin Japanin kauppapaikalta. Gods of Marsin olemassaolo on siis kaikkea muuta kuin varmaa.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa