Marraskuu voi tuoda rauhan sielullesi – tässä tulee The Sailor’s Dream

Year Walkista ja Device 6:sta tuttu ruotsalaiskehittäjä Simogo julkaisee seuraavan pelinsä, The Sailor's Dreamin, marraskuussa.

27.10.2014 19:41

Hyvin tarinavetoisia pelejä mobiililaitteille työstänyt ruotsalaiskehittäjä Simogo on vahvistanut julkaisupäivän uusimmalle luomukselleen. Alkaen marraskuun 6. päivä voidaan iOS-laitteilla ottaa peluuseen The Sailor’s Dream.

Simogon antamien kuvauksien mukaan The Sailor’s Dream on peli uteliaisuuden tyydyttämisestä. Peli nojaa rauhalliseen etenemiseen, joka tapahtuu erinäisiä alueita tutkien ja muistoja keräillen, mutta tämä kaikki ei ole kuitenkaan välttämättä aina riippuvainen peliruudulla tapahtuvasta toiminnasta.

The Sailor’s Dream julkistettiin alkujaan heinäkuussa. Tuolloin Simogo kuvaili pelin olevan kulminaatio siitä kaikesta, mitä studio on oppinut varsinkin Year Walk– ja Device 6 -peliensä kehityksestä. Inspiraatiota pelin tarinankerrontaan Simogo on lisäksi hakenut myös sellaisista viihteen muodoista kuten musikaaleista, radiokuunnelmista ja kirjoista.

Ohessa pelin viimeisin traileri. Siinä kuulemaan päästään muun muassa yhtä seitsemästä peliä varten sävelletystä laulua sisältävästä kappaleesta. Pelin säveltäjänä on toiminut Simogon luottomies Jonathan Eng, kun taas laulun on hoitanut muuan Stephanie Hladowski.

Lähde: Simogo

Lisää luettavaa