Mario Kart, F-Zero ja Zelda yhdistävät voimansa ensi viikolla – katso uusin Nintendo Direct

Uusin Nintendo Direct-lähetys toi mukanaan muun muassa tietoja uudesta Mario Kart -laajennuksesta ja Shovel Knightin julkaisusta.

6.11.2014 04:45

Mario Kart 8:n ensimmäinen maksullinen lisäsisältöpaketti on saanut julkaisupäivän. Uusimmassa Direct-lähetyksessään Nintendo on vahvistanut, että kahdeksan uutta rataa, neljä uutta ajoneuvoa ja kolme uutta kuskia julkaistaan peliin 13. marraskuuta.

Yksinään ostettuna paketti tulee maksamaan kahdeksan euroa, mikä pätee myös Mario Kart 8:aan toukokuussa julkaistavaan toiseenkin sisältöpakettiin. Toki mikäli molemmat paketeista kiinnostavat, voi ne ostaa myös 12 euron yhteishintaan.

Mario Kart 8:aan liittyen Nintendo on uusimmassa Directissaan myös paljastanut, kuinka peli tulee käyttämään hyödykseen Nintendon uusia Amiibo-figuureja. Mario Kart 8:ssa figuurit eivät niinkään herää ruudulla henkiin Super Smash Brosin tapaan, vaan ne avaavat uusia asusteita peliin Mii-hahmojen käytettäväksi. Esimerkiksi Captain Falcon -figuurilla saa auki Captain Falcon -asusteen.

Amiiboja pääsee käyttämään myös Hyrule Warriorsissa kepeästi. Link-figuurin avulla peliin voi nimittäin avata käyttöön Twilight Princessista tutun Linkin hyrräaseen.

Uusimman Nintendo Direct -lähetyksen yhteydessä vahvistettiin lisäksi, että Captain Toad: Treasure Trackerin julkaisu tapahtuukin Euroopassa nyt tammikuun toinen päivä, eli viikon verran odotettua aikaisemmin. Lisätietoja Wii U:n Splatoon-räiskinnästä irtosi myös sen verran, että huhti-kesäkuussa julkaistavan pelin tiedetään nyt sisältävän moninpelin ohella sittenkin myös yksinpelin.

Shovel Knightia kuumeisesti Wii U:lle ja 3DS:lle odottaneet saivat hekin hyviä uutisia, sillä peli on saapunut nyt myös Euroopassakin saataville Nintendon alustoille. Mikäli pelin ostaa 3DS:lle vieläpä seuraavan seitsemän päivän aikana, saa sen mukaan lisäksi ilmaisen 3DS-teeman. Mikäli vuorostaan sekä 3DS- että Wii U -versio kiinnostavat, voi toisen versioista ostaa itselleen 33 prosentin alennuksella, kun jo toinen versioista on omistuksessa.

Jo aikaisemmin Shovel Knight on ollut saatavilla Euroopassa pc:lle.

Shigeru Miyamoton hiljattain työstämät lyhyet Pikmin-animaatioelokuvat ovat myös nyt saatavilla niin 3DS:lle kuin Wii U:llekin yhdessä Pikmin 3 -demon kanssa. Elokuvapaketteja myydään alustoille erikseen noin viiden euron hintaan. Elokuvat kestävät yhteensä noin 20 minuuttia ja niiden mukaan on myös liitetty materiaalia elokuvien luonnoksista.

Ohessa vielä lisäksi tuoretta pelikuvaa Intelligent Systemsin Code Name S.T.E.A.M. -strategiapelistä sekä kooste uusista Nintendon alustoille tulevista indiepeleistä. Kokonaisuudessaan eurooppalaisen Direct-lähetyksen voi myös toki katsastaa ohesta The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D -julkistuksen kera.

Lisää luettavaa