Mario Kart 8:n lisäsisältö vuoti julkisuuteen: Zelda, Animal Crossing, F-Zero…

Nyt on muuten melkoinen pommi tiedossa.

27.8.2014 19:09

Päivitys: No sehän kävi nopeasti. Nintendo on juuri virallisesti varmistanut julkaisevansa kaksi lisäsisältöpakettia. Toisen nimi on The Legend of Zelda X Mario Kart 8 ja toisen Animal Crossing X Mario Kart 8.

Molemmat lisärit voi ennakkotilata jo nyt. Ennakkotilaajat saavat mukaan kahdeksan eriväristä Yoshi-hahmoa sekä kahdeksan eriväristä Shy Guyta. Ne saa käyttöönsä heti.

Alkuperäinen uutinen:
Mario Kart 8 -pelin tulevien lisäsisältöpakettien sisältö on vuotanut julkisuuteen Nintendon Iso-Britannian sivuston kautta. Vuoto paljastaa myös melkoisen pommin. Ensimmäistä kertaa pelisarjassa on mukana myös muiden Nintendo-pelisarjojen hahmoja sekä ratoja, joista osa sijoittuu esimerkiksi Legend of Zelda-, F-Zero– ja Animal Crossing -maailmoihin.

Lisäpaketteja julkaistaan yhteensä kaksi. Ensimmäinen paketti julkaistaan marraskuussa, ja paketin mukana tulee Tanooki Mario, Cat Peach sekä Link. Mukana paketissa on 8 uutta rataa, jotka on jaettu kahteen eri cupiin.

Toinen paketti ilmestyy ensi vuoden toukokuussa. Siinä mukaan tulee Villager, Isabelle sekä Dry Bowser. Myös tässä paketissa on mukana yhteensä kahdeksan uutta rataa.

Lähde: Nintendoeverything.

Lisää luettavaa