Mangaa turbovaihteella – omalaatuinen tappelupeli sai täydet pisteet Famitsulta

Arvostettu japanilainen Famitsu-lehti antoi täydellisen arvosanan PS3:n tappelupelille JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle.

22.8.2013 07:08

Persoonallisen JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battlen julkaisu tapahtuu Japanissa ensi viikolla, ja nyt tappelupelin on arvioinut maineikas Famitsu-lehti. Paremmin peli ei olisi voinutkaan suoriutua, sillä kehuja sateli täysien pisteiden verran. Arvosana on 40/40, koska pelit arvioidaan Famitsussa neljän arvioijan voimin ja jokaisella on käytettävissä kymmenen pistettä.

PlayStation 3:n JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle on suosittuun mangaan pohjautuva tappelupeli, jonka on kehittänyt pelifirma CyberConnect2. Tiimi tunnetaan etenkin .hack– ja Naruto-pelisarjoista sekä viime vuoden hämmentävän energisestä Asura’s Wrath -toimintapelistä.

JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle on kaikkiaan 21. peli, jonka Famitsu on palkinnut täysillä pisteillä. Tätä edeltävä täyden arvosanan peli oli lehden mielestä Yakuza 5. The Legend of Zelda: Ocarina of Time oli puolestaan lehden ensimmäinen 40/40-peli.

Japanilaisen trailerin vauhdikkaan omintakeisesta kamppailusta näkee alta. Pelin Euroopan julkaisusta ei ole valitettavasti kerrottu vielä mitään.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa