The Mandalorian, Bad Batch ja muut saapuvat Lego Star Warsiin – The Skywalker Sagan hahmokausipassi julki

Skywalker-saagan palikkaversio laajentaa hahmovalikoimaansa pääepisodien ulkopuolelta.

8.3.2022 15:13

Warner Bros. ja TT Games ovat vahvistaneet ensi kuussa ilmestyvän Lego Star Wars: The Skywalker Saga -seikkailun saavan seitsemän lisähahmopakettia sisältävän Character Collection -kausipassin. Siinä missä pääpeli keskittyy Tähtien sodan yhdeksään pääelokuvaan, kausipassiin hahmopaketit tuovat palikkapeliin muassa The Mandalorian -sarjasta tuttuja hahmolisäyksiä.

Heti pelin 5. huhtikuuta koittavan julkaisun yhteydessä saatavilla on jo kaksi ensimmäistä hahmopakettia. Niistä The Mandalorian Season 1 -paketti pitää sisällään Mandalorian-, Greef Karga-, Cara Dune-, IG-11- ja Kuiil-hahmot sekä Grogun, joka muista poiketen ei ole pelattavissa. Toiseen Solo: A Star Wars Story -pakettiin lukeutuvat Han Solon, Chewbaccan ja Lando Calrissianin nuoret versiot sekä Qi’ra, Tobias Beckett ja Enfys Nest.

Seuraava satsi on 19. huhtikuuta ilmestyvät The Classic Characters– ja Rogue One: A Star Wars Story -hahmopaketit, joista ensimmäiseen voi päästä käsiksi heti julkaisussakin tiettyihin kauppaketjuihin sidoksissa olevassa varhaisjulkaisussa. Klassikkopaketti sisältää Luken, Leian, Hanin, Landon ja Darth Vaderin varhaiset Lego-versiot, kun taas Rogue One -hahmolisäykset ovat Jyn Erso, Bodhi Rook, Cassian Andor, K-2SO, Chirrut Îmwe, Baze Malbu ja johtaja Krennic.

Niin sanottuna Star Wars -päivänä 4. toukokuuta julkaisunsa saa viisi eri iskusotilasta sisältävä The Trooper Pack, johon pelin digitaalisen version ennakkotilaajat pääsevät tosin käsiksi jo pelin varsinaisena julkaisupäivänä. Täysin uusina lisäyksinä Tähtien sota -päivänä tuloaan tekevät The Mandalorian Season 2– ja The Bad Batch -paketit, jotka sisältävät hahmoja kuten Ahsoka Tano, Boba Fett, Bo-Katan Kryze, Fennec Shand, Moff Gideon, Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair ja Echo.

Kaikki Character Collection -kausipassiin lukeutuvat paketit ovat ostettavissa myös irrallisina. Lego Star Wars: The Skywalker Saga tekee tuloaan niin pc:lle, PS4:lle, PS5:lle, Switchille, Xbox Onelle kuin Xbox Seriesillekin.

Lähde; Warner Bros.

Lisää luettavaa