Maltti on valttia: Mirror’s Edge -sarjan odotettu paluu lykkääntyy kuukausilla

Pitkään odoteltu uusi Mirror's Edge ei ehdikään kauppoihin aivan odotetulla aikataululla. Toivottavasti jatkat odottaa vielä pari lisäkuukautta.

30.10.2015 02:38

Electronic Arts on päätynyt lykkäämään Mirror’s Edge Catalystin julkaisua. Pelin kotisivuilla julkaistun tiedotteen mukaan Mirror’s Edge -sarjan uusin osa onkin tupsahtelemassa nyt kauppoihin Amerikassa 24. toukokuuta, kun aiemmin kesällä peliä luvattiin saataville jo helmikuuksi.

Euroopassa uusi tarkka julkaisupäivä lienee nyt 26. toukokuuta, mikäli EA:n tyypilliseen pelijulkaisumalliin ei yllättäen tule seuraavien kuukausien aikana muutoksia.

Syy viivästykseen on aikalailla se vanha ja perinteinen. Electronic Artsin mukaan kehitysaikaa on pidennetty, jotta Catalyst voisi saapuessaan olla niin hyvä kuin vain mahdollista.

– Olemme kehittämässä immersiivisintä sulavilla ensimmäisen persoonan liikkuvuudella ja taistelulla varustettua peliä. Mirror’s Edge Catalyst tulee olemaan uudenlainen leikkikenttä syvällisemmällä ja mukaansa tempaavamalla tarinalla  ja haluamme saavuttaa nämä kyseiset tavoitteet parasta mahdollista laatua tarjoten, pelin vanhempi tuottaja Sara Jansson kirjoittaa.

Lähde: Mirror’s Edge (kotisivu)

Lisää luettavaa