Maltillisesti eeppinen Below ei jää Xbox Onen vangiksi

Capybara Games on vapaa tuomaan uuden Below-pelinsä myös muillekin alustoille kuin Xbox Onelle. Pientä odottelua täytyy silti kuitenkin harrastaa.

11.8.2013 13:39

Microsoftin E3-lehdistötilaisuudessa kesäkuussa julkistettu Below ei näytä jäävän Xbox Onen yksinoikeuspeliksi. Siitä huolimatta, että kehittäjä Capybara Games on työskennellyt jo pitkään läheisesti Microsoftin kanssa, ovat kehittäjät kertoneet muidenkin versioiden pelistä olevan myös mahdollisia.

Xbox Onelle Below saapuu toki ensimmäisenä ja se myös on saatavilla ainoastaan Microsoftin uutuuskonsolille tietyn aikavälin ajan. Kun sovittu päivämäärä kuitenkin koittaa, voi Capybara julkaista pelinsä muillekin alustoille.

Toistaiseksi Below on ollut vielä varsin varovaisesti esillä julkisuudessa. Kehittäjien kuvailujen mukaan luvassa olisi jonkinlainen tutkimisen ja löytämisen tunteeseen vahvasti nojaava kokemus, joka on ottanut vaikutteita satunnaiselementeistä ja hintavista kuolemista tunnetuista roguelike-peleistä.

Pelin debyyttitraileri tarjoaa hieman konkreettisempaa kuvaa siitä, mitä odottaa kannattaa.

Ohessa lisäksi vielä myös Below’n tuorein video. Vaikka siinä ilmeisesti pelikuvaa näkyykin, on pätkässä tärkeässä osassa lähinnä pelin äänimaailma sekä sen säähän ja ajankuluun liittyvät efektit.

 

Lähde: Capybara Games

Lisää luettavaa