Maksulliset ja ilmaiset murhahaasteet jatkuvat – Hitman 3 laajeni taas seitsemän kuolemansynnin merkeissä

Nyt on ylpeyden vuoro.

11.5.2021 08:50

Seitsemän kuolemansynnin mukaan teemoitettu Hitman 3 -lisäsisältöjen sarja on saanut jatkoa. Näin maanantaina käsiksi on mahdollista päästä sarjan toiseen lisäsisältöpakettiin, joka on aihealueeltaan ylpeyttä käsittelevä Act 2: Pride.

Myös uusin sisältö sukeltaa agentti 47:n pään sisään ja usuttaa pelaajat haastamaan itsensä uusiksi laitetun Chongqing-kartan sisuksissa. Palkinnoksi koitoksesta on saatavilla niin tuore puku, tuliase kuin miekkakin, jotka eivät ainakaan ulkonäöltään ole aivan siitä hillityimmästä päästä.

Yksittäin Hitman 3 -lisäsisältöpaketeille kertyy hintaa viisi euroa. Niitä myydään myös osana 30 euron kausikorttia.

Uuden lisäsisällön saapuminen käynnistää Hitman 3:ssa myös Season of Pride -nimisen kauden, joka lisää peliin joukon ilmaista pelattavaa. Näitä ovat esimerkiksi kaksi uutta Elusive Target -tehtävää ja pari uutta Escalation-haastetta. Kausi päästää ajan myötä myös väliaikaisesti käsiksi vanhemmissa Hitman-peleissä nähtyyyn Pariisi-kenttää ja yölliseen Sapienzaan, jos niihin ei ole omistanut aiemmin pääsyä

Uudesta sisällöstä väliaikaiset kentät, toinen Elusive Target -tehtävä ja aloittelijoille suunnattu The Sebastian Principle -eskalaatiohaaste saadaan myös osaksi Hitman 3:n ilmaiseksi pelattavaa Starter Editionia.

Tarkemman esittelyn Season of Priden annista voi katsastaa aikatauluineen alta.

Lähde: IO Interactive

Lisää luettavaa