Maittaisiko paluu realistisille tennisviheriöille? Tennis World Tour paljastui lupaavilta kehittäjiltä

Vanhoista Top Spin -sarjan kehittäjistä koostuva pelitalo Breakpoint pyrkii tuomaan ensi vuonna markkinoille jälleen yhden hieman realistisemman tennispelin.

20.5.2017 16:16

Tennispelejä ei ole toviin juuri markkinoilla näkynyt, mutta ensi vuonna ainakin julkaisija Bigben Interactive yrittää paikata hieman asiaa. Yhdessä nuoren Breakpoint-pelitalon kanssa se on paljastanut nyt Tennis World Tourin, jonka on kerrottu olevan työn alla niin konsoleille kuin pc:lle.

Hieman arcade-vetoisemman pallottelun sijaan Tennis World Tourilta pitäisi pystyä odottaa enemmän realismiin tähtäävää peliä. Sen kehittäjiltä löytyy kokemusta nimittäin 2K Gamesin Top Spin -sarjasta, joka vielä edellissukupolven alustoilla oli varsin paljon kehuja kerännyt tennisilmiö. Lisenssienkin pitäisi olla Tennis World Tourissa ainakin joten kuten kohdallaan, sillä pelaamaan päästään esimerkiksi Roger Federerin ja Angelique Kerberin kaltaisilla tähdillä.

– Olemme vuosia halunneet kehittää uuden tennispelin, joka tarjoaisi henkistä jatkoa Top Spin 4:lle. Tekniikan kehittyminen tarkoittaa tänä päivänä sitä, että voimme luoda unelmiemme kaltaisen ultra realistisen simulaation, pelin suunnittelija Pierre André hehkuttaa.

Ensimmäistä kertaa esillä Tennis World Tourin olisi tarkoitus olla kesän Gamescom-messuilla.

Lähde: Bigben Interactive

Lisää luettavaa