Maittaisiko Deus Ex tai räiskyvä mätkintä? Tässä tammikuun Games with Gold -lahjapelit

Se olisi kohta vuosi 2016 ja tammikuu. Microsoft onkin nyt vahvistanut, mitä Games with Gold -ohjelma tarjoaa heti alkuvuodesta.

21.12.2015 18:25

Jo reilut kaksi vuotta Xboxeilla kestänyt Games with Gold -ohjelma jatkaa eloaan myös ensi vuonna. Microsoft on tuonut nyt julki, mitä pelejä se on aikeissa jakaa Xbox Liven kultajäsenille ilman lisäveloitusta tammikuussa.

Xbox Onella tammikuun Games with Gold -tarjonta koostuu sekä Killer Instinct -taistelupelin ensimmäisen tuotantokauden sisällöstä että myös uudesta toimintamätkintäpeli Zherosista. Peleistä Killer Instinct on jaossa koko tammikuun ajan, kun vuorostaan Zheros on mahdollista ladata aina tammikuun puolivälistä helmikuun puoliväliin asti.

Xbox 360:llä tammikuun tarjonnan muodostavat Dirt Showdown ja Deus Ex: Human Revolution. Peleistä Dirt on saatavilla aina tammikuun alusta kyseisen kuun puoliväliin asti ja Deus Ex vuorostaan aina tammikuun 16. päivästä helmikuun alkuun asti.

Vielä kirjoitushetkellä Xbox Liven kultajäsenet voivat käydä latailemassa Games with Goldin ansiosta ilmaiseksi niin The Incredible Adventures of van Helsingin, Thiefin, Sacred 3:n kuin myös Operation Flashpoint: Dragon Risingin.

Lähde: Major Nelson

Lisää luettavaa