Maistuisiko vauhdikas areenatoiminta? Tältä näyttää verkkoräiskintä LawBreakers

Cliff Bleszinskin uudesta LawBreakers-räiskintäpelistä on saatu ensimmäinen kunnollista pelikuvaa esitettelevä traileri.

28.8.2015 17:19

Keskiviikkona paljastettu areenaräiskintäpeli LawBreakers on saanut ensimmäisen virallisen pelikuvatrailerinsa. Uusi video esittelee pikaisesti niin neljää pelistä löytyvää hahmoluokkaa kuin myös sen erilaisia varusteita aina rakettirepuista tarttumaköysiin, joilla pelin toimintaan tuodaan mukavasti liikkuvuutta.

LawBreakersin takaa löytyy nuori yhdysvaltalainen pelistudio Boss Key Entertainment, jonka yksi perustajista on entinen Epic Games -suunnittelija Cliff Bleszinski. Mies tunnetaan nykyisin kenties parhaiten entisenä Gears of War -sarjan avainsuunnittelija, mutta kokemusta häneltä löytyy ennestään toki myös esimerkiksi Unreal Tournament -sarjasta, jonka henkeä LawBreakersistakin on hieman havaittavissa.

LawBreakers on tarkoitus julkaista pc:lle ensi vuonna. Peli on suunniteltu ilmaiseksi pelattavaksi kokemuksesi ja sen julkasijana toimiikin ilmaispeleihin erikoistunut Nexon America -pelitalo. Ensimmäisten testattavissa se on tällä viikolla Seattlessa järjestettävillä PAX Prime -messuilla.

Lisää luettavaa