Mahtinautit kerääntyvät maaliskuussa PlayStation 4:lle

Ronimo Gamesin 2D-MOBA Awesomenauts yrittää olla mahtava PlayStation 4:llä ensi kuusta alkaen.

26.2.2014 04:00

Verkkopohjaisten areenataistelupelien genren ottanut ja sen sivulta kuvattuun toimintaan sovittanut Awesomenauts on pian osa myös PlayStation 4:n pelitarjontaa. Assemble!-lisänimellä varustettuna pelin voi ladata Euroopan PlayStation Storesta maaliskuun 5. päivä.

Kymmenellä eurolla käsiinsä saa Awesomenauts-version, joka on varustettu muun muassa kaikkiaan 15 hahmolla ja kolmea pelaajaa tukevalla jaetun ruudun pelitilalla. Aiempiin konsoliversioihin nähden seitsemän hahmoista ovat uusia, eikä yhtä mukana olevaa karttaa ja muutamia asusteita ole myöskään nähty aiemmin konsolipuolella.

Awesomenauts Assemblen julkaiseminen PlayStation 4:lle tuntuu kuin toisimme Awesomenautsin kotiin. Loimme Awesomenautsin alkujaan konsolikokemukseksi, joten mikä olisikaan parempi paikka julkaista se kuin PlayStation 4? Se on ainut MOBA, jota voit pelata kaveriesi kanssa sohvalla, kehittäjä Ronimo Gamesilla kerrotaan.

Aivan yksinään Ronimo ei ole pelin PlayStation 4 -versiota luonut. Apua sille on tarjonnut alankomaalainen Abstraction Games.

Parhaillaan Awesomenautsia voi pelata niin PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä, Windowsilla, OS X:llä kuin Linuxillakin. Pc:lle jo osissa saapuneen Starstorm-laajennuksen on vielä määrä löytää tiensä myös PlayStation 4:lle.

Lähde: Ronimo Games

Lisää luettavaa